• Okozhat gondot a korai fogzás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A lányom 3 és fél hónapos és kibújt a két alsó metszőfoga. Szeretném megkérdezni, hogy mi lehet a korai fogzás oka, illetve mi a lesz ennek a későbbiekben a pozitív, vagy negatív hatása. Köszönettel!

        Dr. Balogh Andrea válasza a fogzás témában

        Kedves Kérdező! A kislánya fogzása teljesen normális, ne aggódjon. Inkább a később jelentkező fogak okoznak aggodalmat - ezek hátterében húzódhat meg esetleg szervi probléma, anyagcsere zavar stb. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Dr. Balogh Andrea
        gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Balogh Andrea

        Kérdés: 2013. január 28., 14:37; Megválaszolva: 2013. január 31., 20:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Vércukornaplózás
        COVID-19: hivatalos ajánlások
        Tájékoztatók az Egészségügyért Felelős Államtitkárságtól.
        A hüvelyszárazság nem szégyen
        A hüvelyszárazság a mindennapok során kellemetlen tüneteket okozhat.
        Célzott molekuláris terápiák
        Számos daganattípusban áll rendelkezésre célzott terápia.