• Okozhat gondot a korai fogzás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A lányom 3 és fél hónapos és kibújt a két alsó metszőfoga. Szeretném megkérdezni, hogy mi lehet a korai fogzás oka, illetve mi a lesz ennek a későbbiekben a pozitív, vagy negatív hatása. Köszönettel!

        Dr. Balogh Andrea válasza a fogzás témában

        Kedves Kérdező! A kislánya fogzása teljesen normális, ne aggódjon. Inkább a később jelentkező fogak okoznak aggodalmat - ezek hátterében húzódhat meg esetleg szervi probléma, anyagcsere zavar stb. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2013. január 28., 14:37; Megválaszolva: 2013. január 31., 20:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        T.Dr.Nő/Úr! Kislányom 1 hete félrenyelt egy kicsit,de a köhögésen kívü nem történt más. Azóta nem eszik csak iszik. Vettem neki tápszert,de ez nem megoldás. Azt mondja fél nem mer enni. Már van időpontom pszihopedagógushoz,de addig mit...
        Szép napot. Olyan kérdésem lenne hogy vasárnap evett hagymás ízesítésű csipszet és ahogy fogta az arcát a csipszes kezével csalán kiütések lettek rajta vittük rögtön orvoshoz komolyabb baj nem volt kaptunk kalciumot fenistil cseppet és egy...
        Véleményt szeretnék kérni a kislányom laboreredményéről RBC 5.5 MCV 69 MCH 23 MPV 12 NEUTROPHYL 34.70 EOSINOPHYL 15.60 MONOCYTA 9.10 EOSINOPHYLABSZ 1.13 az orvosunk azt mondta hogy a kislánynak ritka vérbetegsége van de ez nem befolyásolja az...
        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Korábban már tettem fel egy kerdés, hasfájásra gyanakodva, bár még nem kaptam választ. Azóta sok minden történt. Kezdem előröl. A kisfiam 40+4 napra született, szülésinditással, majd császármetszéssel....
        Kedves Doktor Úr/ Doktornő! Újszülött fiamat a kórhàzból haza hozatala utàn megvizsgàlta a gyerekorvos, aki azt mondta, hogy a köldökcsonkjàt Betadine-nal kezeljük Octenisept helyett, mert kicsit gyulladt. Első babàs szűlőkkènt nem volt...
        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! A kisfiam pénteken volt 2 hetes és mint első gyermekes édesanya eddig rengeteg problémába ütköztem. Tudom, hogy egy újszülött ellátása nem gyalog galopp, de kezdem úgy érezni, hogy néha már túl extrém. 3...
        Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! Az alábbi kérdéssel fordulok Önökhöz. Kislányom (9hónapos baba) nagyon fehér bőrű, felmerült a vashiány gyanúja, ezért vérvételt kért a gyermekorvosunk. Jó kedélyű, jó étvágyú (bár egyenlőre szinte...
        Tisztelt doktor! A párom kislánya 2 és fél éves. Koraszülöttként 13 hetesen, 41 cm és 1460 grammosan jött a világra. Rengeteg vizsgálaton volt már, de az orvosok nem mondtak semmi konkrétat. Korábban az állandó hányás volt jellemző....
        Tisztelt Szakértő! Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy a 2 éves kisfiúnkkal vérvételen voltunk, nincs semmi baja, csak kíváncsiak voltunk hogy minden rendben van-e. Megérkezett a lelet és az alkalikus foszfatáz 433U/L lett. Erről szeretnék...
        Üdvözlöm Kislanyom egy ideje fájlalja a lábfejét. 3 éves múlt. Múlt héten beteg volt torokgyulladás amire antibiotikumot is szedett. Ma voltunk vérvételen a lábfájás miatt. Az eredménynél a limfocita abszolult majdnem a duplája a jó...