• Szemölcs a számban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Már évek óta a szám belső felén egy fehér szemölcs szerű "valami" található. Engem egyáltalán nem zavar és nem is látszik ha beszélek, csak néha a fogaimmal szoktam "harapdálni" és utána szokott fájni is. Ezt biztos, hogy valami vírus okozta? Mert én arra gondolnék, hogy amikor az egyik fogamat betömték a fájdalomcsillapító miatt nagyon kiharaptam a számat, és szerintem utána nőhetett ez nekem. Vagy ez nincs összefüggésben egymással? Érdemes lenne megmutatni egy orvosnak? Mit tudna vele kezdeni? Segítségét előre is köszönöm! Üdvözlettel: M.

        WEBBeteg szakértő válasza a Szaj témában

        Kedves Kérdező! A szájüregben vannak néha kis dudorok, mint például a nyálmirigy kivezető csövek is, amik teljesen szabályosak. Ezeket nem szabad harapdálni, mert akár be is gyulladhatnak, ami miatt fájdalmat okoznak. Természetesen nyugodtan mutassa meg fogorvosának és beszéljék meg ezzel kapcsolatban a teendő.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 18., 09:13; Megválaszolva: 2010. november 21., 07:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés