• A veszettséget el lehet így kapni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Két hónapja jöttem haza Irakból, és valamiért az egyik csomagomat csak ma bontottam ki, és volt benne egy pár kis földmorzsa szerű fekete rögöcske. Viszont felmerült bennem az a kérdés, hogy nem e állati ürülék. Ugyanis nagyon sok denevér volt azon a helyen kint a természetben is és a faluban is ahol tartózkodtam. Olvastam, hogy a denevérek is terjeszthetik a veszettséget. Nem tudom, hogy amikor csomagoltam érintkeztem e ezzel az anyaggal, azonban most talán igen. Ha eddig nem lett bajom, így ha ez tényleg száraz állati ürülék, veszélyes lehet e még? Elnézést, ha kissé bagatell a kérdésem, de meg tudok ijedni az ilyen dolgoktól. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Sarkadi Adrien válasza a veszettség témában

        Kedves Kérdező! Úgy gondolom, hogy ebből nem lehet veszettséggel kapcsolatos probléma, túlzott volt az aggodalom. Üdvözlettel: Dr. Sarkadi Adrien, infektológus


        Kérdés: 2019. december 22., 23:42; Megválaszolva: 2020. január 08., 09:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.