piros pöttyök a barátom makkján

Tusztelt doktor nő/ A barátommal több mint másfél éve vagyunk együtt, és több mint 1 éve élünk rendszeres nemi életet. A barátomnak pár napja szeretkezés után apró pici pöttyök jelentek meg a pénisze makkján.Nem igazán tudjuk mitől jöhetett az ki.Utánna néztünk úgyan a neten, és az egyik oldalon azt találtuk, hogy velem lehet valami baj. Azt írták hogy talán nekem van hüvely gombás fertőzésem, és ettől jöttek ki rajta a pöttyök.Viszont én semmi tűnetet nem érzékelek magamon.Egy másik oldalon meg azt írták hogy a hüvely gomba a pasinál semmilyen tünetet nem produkál, elkaphatja ugyan a partnerünk is, és hordozó lehet, de tünet rajta nem jelentkezik.Egy harmadik oldalon meg azt találtam hogy esetleg a sperma vagy az előváladék miatti irritáció válthatja ki. Nem tudom hogy ezek közül melyik az amelyik igaz, és melyik az amelyik nem. Menjek el orvoshoz és vizsgáltassam ki magam, annak ellenére hogy nincs tünetem? Vagy ön szerint mástól vannak a barátomnak a makkján a pöttyök? Válaszát előre is köszönöm

Dr. Bodnár Edina válasza bőrelváltozás a péniszen témában

Úgy gondolom, hogy gombás fertőzésük lehet, mely a női hüvelyben a normál flóra tagja. Használjanak Gynoxin hüvelykrémet mindketten.

Kérdés: 2012. október 24., 18:41; Megválaszolva: 2012. október 31., 16:57
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Nemiszervemen egy nagy kézzel...
Nemiszervemen egy nagy kézzel tapintható duzzanat jelent meg mi ez? már több mint másfél hete ott van és nem tűnik el mit tehetek? MI okozza ezt?
Koronavírus terjedése
HPV Otthoni kezelése
Veszettség kockázata
Megszúrt egy vércukor mérő tű.