Arc-fejzsibadás

1 hete gerinc mütétem volt és aznap mikor hazaengedtek este már kezdtem érezni hogy kezd zsibbadni a fejem és ahol zsibad a fejem ott utána kiver a viz, másnap reggel mikor felkeltem zsibad a fejem az arcom felhivtuk a korházat ahonnan kiengedtek és elpanaszoltam mi i s a problémám ők erre azt mondták hogy ez nem lehet a gerincemtől de ha továbbra is fen áll a probléma mennyek vissza egy controlra.Én még az nap elküldtem az asszonyt a háziorvoshoz még is mi is a lehet a probléma ő az én elmondásom szerint adott egy fejfájás csillapitott amit 3x1 szer kell bevenni glycerolum 85 per centrum.háát még minddig zsibad a fejem és csak azt hallom hogy majd elmullik

Dr. Bessenyei Mónika válasza arczsibbadás témában

Kedves Kérdező!

Az arczsibbadásnak a gerincműtéthez nem lehet köze, az arc érző működésének központja az agytörzsben helyezkedik el. Véleményem szerint a háziorvos által javasolt szert ne szedje. Helyette próbáljon meg inkább Magne B6-ot szedni, ha erre nem szűnik neurológiai vizsgálatot javasolok Önnek.

Kérdés: 2011. október 20., 19:20; Megválaszolva: 2011. október 21., 14:55
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
Fejfájás és arczsibbadás: mitől?...
Tisztelt doktor.az lenne a kérdésem mitöl van az arczsibbadás jártam neurológusnál infulziós terápiát javasolt.Üdv
Fejfájás oka.
Fejbeütés miatti félelem
Tisztelt Doktornő, Doktor Úr! 3 napja hátul (a fejem közepénél kicsit magasabban) a falba beütöttem a fejem. Nem volt annyira nagy az ütés, hátra...
Mi is fáj pontosan?
Tisztelt Doktornő! kb. 2 hete elkezdett jobb oldalt hátul fájni egy ponton tompán a fejem. Nem is hat rá a fájdalom csillapító. Azt hittem ,hogy...
Fej nyomás érzés,koncentráció...