• Idült gastroduodenitis.biliáris reflux

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor!Kérdésema következő lenne elviselhetetlen gyomorfájdalmamim vannak a vizsgálatok eztza betegséget diagnosztizálták.továbbiakban a gyomorban nagymennyiségű reflluxtum durva hyperaemiasabb nyh.kép Bulbusés mély dd.nyh-ja is durvább granulált.Konkrétan ez a betegség mit takar és mit tudna rá ajánlani.Válaszát előre is köszönöm tisztelettel Szabó Jánosné

        Dr. Plósz János válasza a gastroduodenitis témában

        A diagnózis és a leírás is gyomor- és nyombélhurutotról és az epe gyomorba való túlzott visszajutásáról szól. Terápiásan a rendszeres, gyakori, nyugodt kis étkezések, savcsökkentők (Controloc, Noacid, Gelbra, Emozul...) illetve nyelőcső-gyomor motilitását serkető szerek szedése javasolt (Domperidon EP)


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 22., 09:28; Megválaszolva: 2011. március 22., 15:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés