Protexin Candid Plus

Tisztelt Dr.Úr/Nő! Hallottam a Protexin Candid Plus készítményről és szeretném megkérdezni, hogy mennyire lehet ez hatásos a Candida gomba kiűzésére a szervezetemből? Speciális diéta alkalmazásával egyidejűleg jobban beválhat? Köszönöm válaszát: Nóra

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza Candida témában

Tisztelt Kérdező!

A candida a természetes flóra alkotója, panaszt csak akkor okoz, ha

túlságosan elszaporodik. A fenti készítmény segíthet ennek

rendezésében, a nagyon radikális, korlátozó diétákat én nem

tanácsolom.

 Dr. Plósz János gastroenterológus

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2008. december 20., 20:07; Megválaszolva: 2008. december 20., 20:07
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok