Protexin Candid Plus

Tisztelt Dr.Úr/Nő! Hallottam a Protexin Candid Plus készítményről és szeretném megkérdezni, hogy mennyire lehet ez hatásos a Candida gomba kiűzésére a szervezetemből? Speciális diéta alkalmazásával egyidejűleg jobban beválhat? Köszönöm válaszát: Nóra

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza Candida témában

Tisztelt Kérdező!

A candida a természetes flóra alkotója, panaszt csak akkor okoz, ha

túlságosan elszaporodik. A fenti készítmény segíthet ennek

rendezésében, a nagyon radikális, korlátozó diétákat én nem

tanácsolom.

 Dr. Plósz János gastroenterológus

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2008. december 20., 20:07; Megválaszolva: 2008. december 20., 20:07
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
candida ellen?
Jo napot kívánok! Candidaval kuzdok egy ideje, ami a bélrendszerenben terjedt el és azota meghíztam és egyéb panaszaim is vannak. A cukormentes...
CANDIDIASIS
Candidiasis milyen orvos szakterülete? (egész szervezetet érintő) köszönöm 2011-05-26 18: 13 Kedves Kérdező! A természetgyógyászok által...
Candida mellett mellőzzem a...
Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Bőrkiütések, haspuffadás és őrült édességkívánás után kerültem egy candida-val foglalkoó belgyógyász...
Gyomorgörcs és hányinger, alhasi...
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Sok problémával küszködök, /izületi, gerincsérv, fáradtság...../ de a gyomrom keseríti meg az életem leginkább! Volt...
Hogyan lehet kiírtani?
3 éves lányomnak candida gombát találtak a székletében. Sok antibiotikumot kapott a mandulájára, amit azóta már kivettek. Emiatt szaporodtak el a...