Protexin Candid Plus

Tisztelt Dr.Úr/Nő! Hallottam a Protexin Candid Plus készítményről és szeretném megkérdezni, hogy, mennyire lehet ez hatásos a Candida gomba kiűzésére a szervezetemből? Speciális diéta alkalmazásával egyidejűleg jobban beválhat? Köszönöm válaszát: Nóra

WEBBeteg szakértő válasza Candida témában

Tisztelt Kérdező! A candida a természetes flóra alkotója, panaszt csak akkor okoz, ha túlságosan elszaporodik. A fenti készítmény segíthet ennek rendezésében, a nagyon radikális, korlátozó diétákat én nem tanácsolom.  Dr. Plósz János gastroenterológus

Megválaszolva: 2008. december 20.

Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések

Candida fertőzés?
Tisztelt Doktor úr! Mit jelent a lelet? Lombikra készülünk, de candida van a kenetmintában., Mintában kimutatott mikroba: Candida albicans Csíraszám Érz. mg/l...
Candida albicans felső léguti fertőzés
Tisztelt Doktorom! 2 hónapja kékeset köhögök és az orromból is jön néha. A laborban Candida albicans gomba tenyészett ki, kolonizációval. Ez okozhatja a kék...
Kontaminált vékonybél vagy Candida?
Tisztelt Doktor Úr! 31 éves nő beteg vagyok és szeretném a véleményét kérni a következő panaszok miatt. Szeptember közepén kaptam egy szteroidos injekciót...
Candida kezelése, Hormon panel...
Tisztelt Doktor úr/Doktornő! A következőkben kérném a segítségét: Cytologiai vizsgálatomon (nőgyógyászati rákszűrés) Candida-t találtak, amire a nőgyógyászom...
Barna folyás. Mitől?
Tisztelt Doktor Úr! Évek óta küzdök a Candida gombával. Sok nőgyógyásznál jártam, rengeteg gyógyszert kaptam én is és a párom is. (Ő a visszafertőződés miatt)...
Candida létezik
Tisztel Doktor úr! Olyan ügyben érdeklődnék, hogy Candida gomba elszaporodása létezik, vagy csak egy kitalált marketing fogás, ha létezik akkor van-e rá...