Jobb bordaív alatti fájdalom

20 éve tartó jobb bordaív alatti fájdalom, utóbbi inapokban erősödött, főleg ülő helyzetben, nyomásra érzékeny. Többszöri kivizsgálás: UH, gyomor tükrözés, vérkép. mind negatív. két hónapja probiotikum szedés /senior/, hatástalan. Mi lehet az ok? köszönettel Kempl Cs.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza colon interpositum témában

Tekintettel a panasz fennállásának idejére és arra, hogy pozicionális jellegű, lehetséges hogy colon interpositum áll a háttérben (a vastagbél jobb kanyarulata és a haránt vastagbél becsúszik a rekeszizom és a máj közé). Ez az állapot a hasfali tónus javításával rendezhető, szóval az axialis és hasfali izomzat erősítése, a rendszeres intenzív testmozgás javasolt.

Kérdés: 2021. június 05., 11:26; Megválaszolva: 2021. június 05., 20:27
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Hisztamin-intolerancia
Kedves Dr. úr! Az alábbi kérdésemre ez a válasz érkezett: https: //www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/emesztorendszer/166841 "A parazita fertőzés 3...
Ideiglenes invagináció...
Tisztelt Doktor Úr! 3 hete van hasi fájdalmam. Bizonytalan tompa, kicsit égő érzés a bal derekam környékén. Egyéb tünetem nincs. Se haspuffadás...
Duodenum (E. Biopsz.)
A duodenum E. Biopszia lelete A Biopszia mikroszkopikus vizsgálata során muscularis mucosaet nem tartalmazó felszínes antralis típusú gyomornyalkahartya...
Felnőttkori pattanások
Kedves Dr úr. 28 éves férfi vagyok és még mindig jelentkeznek pattanások az arcomon, hátamon, mellkasomon, fejemen. Ezek gennyes pattanások vagy...
Laktulóz hidrogén kilégzési teszt