• Végbél váladék

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Végbél sipoly műtét után végbél váladék jelentkezett újból. Ultrahangos vizsgálat nem mutatott váladékozó sipolyt. Keményebb széklet után rózsaszínes váladék jelentkezik 1 napig. MR kismedencei vizsgálat eredménye az alábbi lett: " A rectum mögött illetve a rectum jobb oldalán több rekeszes inhomogén cystosus képlet ábrázolódott, melynek fala kontrasztanyag adása után halmoz. Az elváltozás átm 30x20 mm. Az elváltozás bennértéke főleg T2 súlyozott felvételeken inhomogén." Mi a teendőm ezek után, van okom a komolyabb aggodalomra? Köszönöm.

        Dr. Plósz János válasza a végbél témában

        Úgy tűnik, hogy vagy friss vagy visszamaradt perianalis tályog illetve fistula áll a panaszok hátterében. Ezzel mindenképp érdemes sebészhez fordulni.


        Kérdés: 2019. január 03., 15:08; Megválaszolva: 2019. január 03., 22:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció