• Ldh szint

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó estét kívánok! Ma kaptam meg a véreredményemet ami egy kissé megijesztett! Az ldh szint 600 lett A doktornő/úr szerint összefüggésbe hozható e a gyógyszereimmel, valmint volt egy crohn fellángolásom, hasmenés egy hétig.a medrolból már csak minden másnap szedek 2mg, a pentasaból és a budenofalkból lassan fél éve a maximumot

        Dr. Plósz János válasza a LDH témában

        Az Ldh érték emelkedésének oka lehet a Crohn-betegség aktivitása, de sok más betegségben látunk magasabb értéket. Ha már nyugalomba kerül a betegség, érdemes újra megnézni, ha ismét magasabb, izoenzim összetételét vizsgálni(melyik szervből származik az LDHenzim).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2018. október 25., 20:27; Megválaszolva: 2018. október 26., 13:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: