Szív környéki szúrás

Előző hét vasárnap versenyen voltam (asztalitenisz) és szívdobogás érzésem volt emellett én úgy éreztem magas a pulzusom (Nem mértem) . A gyomrom is rossz volt (ilyen émelygés hányinger) A verseny végére elmúlt.Hétfőn oldalt szúrt be meg a hátamnál nem tudom meddig mert elaludtam és másnap is fájt de aztán elmúlt.E héten nem jó a gyomrom.Nincs hányingerem mint vasárnap délelőtt de olyan fura és a torkom meg úgy érzem mintha kiszáradt volna ívás után nem sokkal. (egész nap ezt érzem)Szerdán egy kicsit ment a hasam. A szívdobogás érzés néha előjön és az esetek nagy részében reggel van. (Nem minden nap.) Aztán elmúlik rövid időn belül.Néha azt érzem szédülök de becsukom a szemem és egy helyben tudok állni. Mostanában ilyen rezgő érzést is érzek a szívemnél.Néha be is szúr de 1-2 perc alatt elmúlik.2013-ban voltam Ekg-n ami jó lett és tavaly is voltam Ekg-n és Szív uh-n ami szintén jó lett.Vérnyomásomat hétfőn mértem 124/70 volt (Ha jól emlékszem) és 90-es pulzus. Mit gondol mitől vannak ezek a tünetek? (A betegségeknél írtam hogy pánik de nem gondolom hogy pánikoltam volna vasárnap) Ezek a tünetek utalhatnak szívritmus zavarra?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza émelygés, hasmenés témában

Kedves Kérdező, vizsgálat nélkül nem lehet korrekt véleményt adni, de lehet, hogy a valamilyen vírusos gyomor- bélrendszeri betegsége van, ez is okozhatja a fenti tüneteket. Az ilyen bajok néhány napon belül spontán szűnnek legtöbbször. Pihenjen, könnyen étkezzen, és ha mégsem szűnnek meg 1-2 napon belül a tünetek, vagy kifejezett hasi fájdalma lenne, akkor el kell menni orvoshoz. Ha állapota romlik akkor is szükséges egy alaposabb kivizsgálás. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. március 05., 16:08; Megválaszolva: 2015. március 05., 19:09
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Fájdalom a jobb felhasban
Savcsökkentő szedése
Székletürítési problémák...
Epekő bontás
Baba gyógyszer mellett