• puffadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Hanyatt fekve hajlított lábbal fekszem és ha nyomom a hasam a köldököm mellett lüktetést érzek minnél jobban nyomom annál jobban érzem a lüktetést. Visszatérő székrekedésem van sok mindent próbáltam de csak a guttalax enyhít a dolgomon de az is csak pár napra majd újra nehezen megy a székelés. A háziorvos azt mondta IBS em van de amúgy semmi bajom és elküldött ultrahangra. Néha nyilaló fájdalmat érzek bal alhasnál. A szeleket erősen tudom csak kiereszteni magamból mikor megérzem az ingert tehát nyomnom kell. Mikor érzem hogy tudnék kakilni erőfeszítéssel sem tudok átlagosat produkálni viszont mikor próbálok nyomni gyakran apró vizelés az eredménye. Gyakran ropognak a csontjaim. Valami ötlet hogy mit tegyek hogy elmúljanak a problémáim? Előre is köszönöm szépen!

        Dr. Pászthory Erzsébet válasza a hasi panaszok témában

        Kedves Kérdező! Székrekedése valószínűleg alkati eredetű, emiatt rostokban és folyadékban gazdag étrendet, sok mozgást ajánlok. Mindenképpen meg kellene várni a hasi ultrahang vizsgálat eredményét, és az esetleges további vizsgálatokat megbeszélni a háziorvosával, esetleg egy gastroenterologus szakorvossal. Üdvözlettel: Dr Pászthory Erzsébet


        Dr. Pászthory Erzsébet
        gasztroenterológus, háziorvos, belgyógyász szakorvos Itt kérdezhet

        Dr. Pászthory Erzsébet

        Kérdés: 2015. január 12., 20:33; Megválaszolva: 2015. január 13., 09:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: