Homlokon egy púp

Tisztelt Doktorúr! Nagyfiam tavaly novemberben véletlenül, erőből ráfordult egy villanyoszlopra, úgy, hogy még a hó is leesett a tetejéről. Hányingere nem volt, de az nap többször szédült még. Csak napok múlva mondta el nekem. A homlokán, azóta is megmaradt egy függőleges kidomborodás, tehát nem síma a homloka. Lehet e ennek hosszútávon valami következménye a homloklebenyen, vagy más agyat érintő területen. Azóta nem panaszkodik rá, de mivel nem voltunk orvosnál, azóta is aggaszt kicsit. Köszönettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza sérülés témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Az eltelt idő alapján illetve amiatt, hogy semilyen panaszt nem említ a gyerek, azt tudom mondani, hogy nagy valószínűségel semilyen következménye nem lesz a korábbi balesetnek. A púp az feltehetően a sérülés során kialakult bőr alatti bevérzés maradványa, mely akár évekig, sőt évtizedekg is megmaradhat. Ha továbbra sem nyugodt, azt tanácsolom keressenek fel egy baleseti szakrendelést vizsgálat céljából.

Kérdés: 2011. március 09., 16:41; Megválaszolva: 2011. március 11., 00:00
Kérdések és válaszok: Elsősegély, sérülések
Lépcsőn elesés
Kedves Doktornő! Múlthéten elcsúsztam a lépcsőn és 3 fokot estem, de bevertem a könyökömet, illetve a hátamat több helyen a...
Hányás után, eszmélet vesztés...
Üdvözlöm Dr. Nő/ Úr! 03.26.-án délutáni rossz közérzet, hányinger, hasfájás ezt követően 19: 00-kor első eszméletvesztés, az eszmélet...
Miért nem múlik el?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Még július 19-én történt, hogy mindkét lábszáramat nagyon csúnyán bevertem egy ágy élébe. Természetesen be is lilult...
baj lehet?
Üdvözlöm! Trombózisom van! Már kiengedtek a kórházból! A minap leestem a lépcsőn! Jol érzem magam leszámítva azt hogy fáj a hátam karom....