Hányás után, eszmélet vesztés végtag rángatózás

Üdvözlöm Dr. Nő/ Úr! 03.26.-án délutáni rossz közérzet, hányinger, hasfájás ezt követően 19: 00-kor első eszméletvesztés, az eszmélet vesztést görcsös rángatózás követte ami (30mp-1p-ig) tartott amit még számszélét haraptam. Azt követően sugárba hányátam. Majd fáztam és a hideg rázott.És ezt még követte 3 ilyen roham 2h és 3h idővallumban.Ezután mentőt hívtunk.Ott Labor, EKG, CT, Neurológus vizsgálatok történtek, ami negatív eredményt mutatott. MRI vizsgálatra előjegyezve. Semmiféle gyógyszert nem kaptam. Azóta nem voltam rosszul, de reggelente mint ha gyomor puffadásom lenne. De azt is megjegyzem hogy focizom és előtte 2-nappal labdára estem a jobb oldalbordámat ütöttem, és beszorult a levegő. Ez azóta is fáj, szúr bár ezzel nem foglalkoztak az SBO-n. Szeretném véleményét kérni! Előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza sérülés témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. A leírt tünetek kis valószínűséggel hozhatók kapcsolatba a mellkassérüléssel. Sokkal inkább központi idegrendszeri kórkép a valószínűbb, ezért is volt neurológiai és CT vizsgálat is. Ezeken kóros nem igazolódott, ezért kértek MRI vizsgálatot. Ily módon próbálják kideríteni, hogy vam-e anatómiai oka a rohamának, vagy funkcionális rosszullétről van szó. A mellkassérülés esetében baleseti sebészeti szakrendelést lehet fölkeresni, hogy nem alakult-e ki véletlenül bordatörés, esetlegesen légmell.

Kérdés: 2018. április 01., 10:26; Megválaszolva: 2018. április 09., 20:24
Kérdések és válaszok: Elsősegély, sérülések
Lépcsőn elesés
Kedves Doktornő! Múlthéten elcsúsztam a lépcsőn és 3 fokot estem, de bevertem a könyökömet, illetve a hátamat több helyen a...
Miért nem múlik el?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Még július 19-én történt, hogy mindkét lábszáramat nagyon csúnyán bevertem egy ágy élébe. Természetesen be is lilult...
baj lehet?
Üdvözlöm! Trombózisom van! Már kiengedtek a kórházból! A minap leestem a lépcsőn! Jol érzem magam leszámítva azt hogy fáj a hátam karom....
6 éves kislányom eszméletét...
Jo estet kivanok! Tisztelt doktorno, kislanyom 6 eves es ma delelott az ovodaban miutan lecsuszott a csuszdarol fenekre esett es eszmeletet vesztette egy...