• galandféreg biztos kimutatása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor No/Ur! Felmerult a gyanu a tunetek alapjan, hogy galandfereg fertozesem lehet.Illetve egy biorezonancias teszten mondtak ezt.Hullik a hajam, neha gorcsol a gyomrom, szapora szivveresem van, nehezen lelgzem, neha van hasmenesem, de nincs hanyingerem.Romlott a latasom es a memoriam.nem iszom, nem dohanyzom.Egeszsegesen etkezem es sportolok.Voltam orvosnal es ott a teljes verkep es szeklet vizsgalat negativ lett ezert azt mondtak nincs galandfereg fertozesem.Viszont a tuneteim utalnak valamire mert nem vagyok jol. A candida is negativ lett tobbszori vizsgalat utan is. Az lenne a kerdesem, melyik vizsgalat tudna nekem biztosan kimutatni, hogy van e a szervezetmben fereg vagy a larvaja valahol? A Ct, MRI, esetleg? valaszat elore is koszonom. tisztelettel:k. judit

        Dr. Pék Tamás válasza a galandféreg témában

        Tisztelt Kérdező! Panaszai hátterében nehezen elképzelhető akár galandféreg okozta fertőzés, akár candidiasis. A biorezonancia tesztnek nincs bizonyított hatékonysága, szerintem nem kellene tovább vizsgálni sem CT-vel sem MR-rel. A galandférgek kimutathatók, vagy láthatók a székletben/székletből. Tisztelettel:


        Kérdés: 2014. július 26., 12:39; Megválaszolva: 2014. augusztus 10., 10:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kérem segítsen! Nagyon komoly féregfertőzésem van, hónapok óta küzdök vele. Sikerült ürülnöm, kiirtanom egy részét.Fotókat is készítettem róla. Már minden életjelenségét ismerem, hogyan viselkedik, mikor éhes, és mikor megkapta amit...
        Tisztelt Hölgyem/Uram! A mai székletem tartalmazott egy hosszabb fonalra hasonlító vékony csíkot. Lehetett ez féreg vagy ez normális jelenség? Hogyan deríthetném ki, hogy az lehetett-e vagy sem, illetve ha az, akkor ez mekkora problémát jelent?...
        Tisztelt Doktor Úr! Szerettem volna nagyon részletesen leírni a problémám de sajnos itt nem adott a lehetőség! 2019 július 30án fedeztem fel tükörrel hogy cérnagiliszta fertőzésem van, másnap azonnal háziorvos Vermox kúra az egész...