Klebsiella pneu

Kedves Doktor úr! Nagyon el vagyok keseredve kérem segítsen. Május óta, folyamatosan Klebsiella pneumoniae a hüvelytenyésztésem eredménye és nem tud eltűnni. ELőször csak folyásos tünetim voltak, a szeméremtesten folyamatosan égett, marta a vizelet is, mára viszont már az egész kismedencém fáj, nem bírom a napokat, aludni sem tudok a folyamatos fájdalomtól. Meg se tudom számolni hány nőgyógyásznál voltam már, rengeteg antibiotikumot kaptam már valamelyiket többször is( dalacin, klion/supplin, supprax, zinnat, azi sandoz) illetve hüvelyi kúpokat, krémeket (betadin, dalacin krém, cns kúp, macmirror). Természetesen mindig használtam szájon és hüvelyi úton is probiotikumot. A sok antibiotikum miatt júliusban multirezisztensé vált a baktérium, csak kórházi szer lett volna rá jó amit nem kaptam. Akkor azt mondták nekem hogy két hónapig csak tejsavas és lactobacillus kúrát folytassak, hátha kiszorul a baktérium. Nos nem szorult ki, viszont a rezisztenciája az októberi eredmény alapján elmúlt, kaptam rá megint Zinnat 500at. Viszont azóta borzasztóan fáj az egész kismedencém, teljesen csonttól csontig, fáj a vizelés, székelés, minden mozdulat. Nőgyógyász nem lát gyulladást ulthrahangon. Kérdésem az lenne, mit tehetnék ez ellen a baktérium ellen? Egyáltalán baj hogy a hüvelyben van? Okozhatja ez a baktérium a kismedencei panaszaimat? Babát szeretnénk de csak ez az egy dolog akadályoz minket! (nyílván nemi életet így nem kívánom). Voltam többször is STD teszten (férjem is) mindig negatív lett. köszönettel: Végtelenül elkeseredett nő.

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

WEBBeteg szakértő válasza a témában

Tisztelt Hölgyem! A férjét is kezelték mindig ugyanazzal a hatóanyaggal? A kezelés után történt kontroll tenyésztés? Javaslom, ne csüggedjen, sikerülni fog! Emellett bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat. Üdvözlettel: dr. Petróczi István

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2020. november 15., 22:37; Megválaszolva: 2020. november 16., 08:54
Kérdések és válaszok: Egyéb
irritábilis bél szindróma
visszatérő hasmenés
Fehérvérsejtszám eltérések mire...
KÖLDÖK körüli égő érzés