• MIKORRA VÁRHATÓ JAVULÁS

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doktor ÚR! Az elmúlt 1 hónapban össze-vissza szedtem a ppi-t és a quamatelt. - 9 nap PPI - 10 nap Quamatel-fokozatosan levezetve a PPI-t - 4 nap másik fajta PPI -utána 4 nap Quamatel újra levezetésnek, hogy ne legyen rebound. Sajnos a PPi-k től csak még betegebb lettem ezért döntöttem az elhagyás mellett. Ma van az 5. napja, hogy semmit se vettem be. Nagyon rosszul vagyok változatlanul-nem tudok emészteni, a gyomromban áll a kaja, mindentől ég, szorulásom van. Azt gondolom az emésztésem teljesen felborult. Ezzel az össze -vissza savcsökkentéssel biztosan nagyon megzavartam a szervezetemet. Szedek napi 3 szor itopride et és reggelente egy progastró 825-t. Mit tehetnék még? Ön szerint mikorra várható valamiféle javulás?Mennyi idő egyhavi gyógyszerszedés után, hogy helyreáll az emésztésem? Köszönöm előre is.

        Dr. Plósz János válasza a gyomorfájdalom témában

        A savcsökkentők hatása pár nap alatt megszűnik, de az Itopride maximális hatásához 3 hét szedés is szükséges lehet. A gyógyszeres terápia mellett fontos a gyakori, rendszeres, nyugodt, kis étkezések tartása.


        Kérdés: 2020. június 22., 09:40; Megválaszolva: 2020. június 22., 11:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: