• Milyen vizsgálatra jelentkezzem még

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor úr . A kérdésem a következő , a fogorvosom adott két adag , két fajta antibiotikumot , és ettől hasmenésem lett , Ez tart 40 napja, voltam vastagbéltükrözésen teljesen negatív , a gyomortükrözésem is rendben volt ,de helicobactert pozitív lett kaptam rá 3 fajta gyógyszert teljes kiirtásra és utána normix tabletta , ettől lehet hasmenésem vagy más vizsgálatra is jelentkezzem , a székletem napi 2-3 pépes barna színű , és nincs semmi fájdalmam sportolok heti 5 napot , testsúly vesztésem a 40 nap alatt 1 kg volt. válaszát előre is köszönöm .

        Dr. Plósz János válasza a lágy széklet témában

        Szerintem nincs szükség más vizsgálatra, a többféle antibiotikum miatt jelentősen megváltozott bélflórát érdemes rendezni. Erre probiotikum tartós (akár kombinált:Enterol+vmi más) használata alkalmas. Természetesebb utat a kaukázusi kefír és prebiotikus hatású ételösszetevők fogyasztása jelenthet.


        Kérdés: 2020. május 27., 23:22; Megválaszolva: 2020. május 29., 07:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.