• Heg vagy seb?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Dr Úr! A kérdésem a következő lenne. A nyáron zuhanyzás közben megsértettem a körmömmel a nemiszervem bejáratát a bejárati izom részén, tükörben megnéztem látszódott a karcolás helye,azóta látok egy mélyedést ezen a részen nem tudom eldönteni,hogy ez a továbbiakban okoz e gondot.Neogranormont javasoltak de azóta se múlt el. Voltam 2-szer nőgyógyásznál minden leletem jó azt a választ kaptam,hogy ezzel tudok fürdeni fürdőben stb. fél év után se mentem és nem tudom,hogy ezzel tudok e szexuáliséletet élni kaphatok e fertőzést vagy nem. Mit javasol mi a teendő ebben az esetben? Köszönettel: Gyöngy

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        A leírás alapján nehéz véleményt mondani panaszáról. Elvileg egy karcolásos seb az intim részen is meggyógyul maradéktalanul.Az alkalmazott kenőcs segíti azt.Ha ez meggyógyult nincs akadálya a szexuális életnek sem. Ha úgy látja nincs rendben akkor csak ismételt szakvizsgálat alapján lehet az esetleges teendőt meghatározni. Keressen fel ismét nőgyógyászati szakrendelést.


        Kérdés: 2019. december 15., 08:11; Megválaszolva: 2019. december 15., 17:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: