• Jobb oldali has fájás mitől?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jó napot! Kb 1 hete fáj a hasam jobb oldalon fent középtájt pihenéskor nem fáj, de munkába ha mozgok pakolok tevekenykedek egy jó pár óra után ujra fáj elég erősen ami besugároz a hátamba.A fájdalom tompa és égő viszkető néha ennyhül néha eléggé fáj a hasam.Pihenéskor enyhül es elmulik a fájdalom, hasam mintha pufattabb nagyobb lenne más tünetem nincs.Lázam nincs ,étvágyam ugyanolyan mint volt erőnlétem is jó. Jó 1 hónapja volt egy autóbalesetem ott a derekam nagyonfájt de a röntgenen,hasiultrahangon nemtaláltak semmit. Nemtudom mennyire lehet ez összefüggésbe ez a hasfájdalmammal azóta dolgozok kb 2 hete de ez a hasi fájdalom 1 hete van, munka közbe/után fáj a legjobban de akkor flektort veszek be a fájdalomra annyira fáj.Lehet máj probléma lenne? Alkoholt rendszeresen nemiszok viszont mostanság sokat ettem es nem mozogtam a 3 hetes betegszabadságom miatt.Erős paprikát eléggé sokat fogyasztottam mostanság néha nagyobb a gyomorsavam.Gondoltam májproblémára.. ha az mennyi idő mire elmulik ?

        Dr. Szanyi Andrea válasza a Hasi panasz témában

        Kedves Kérdező! Orvosi vizsgálat nélkül nem lehet diagnózist mondani. Hasi fájdalma hátterében számtalan ok állhat, de talán a legvalószínűbb, hogy az autóbalesettel összefüggésbe hozható izomhúzódásról, esetleg izomszakadásról lehet szó. Esetleg a biztonsági öv ott megnyomta a hasát. Amennyiben nem múlik keresse fel háziorvosát vagy a baleset során az ellátást adó egészségügyi intézményt.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2019. október 14., 08:03; Megválaszolva: 2019. október 14., 14:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: