• nyálkás széklet

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Dokto Úr! 37 éves nő vagyok és kb. 1,5 hónapja kezdetem el reggelente útifűmaghéjat inni (reggelente éhgyomorra 1 evőkanállal 5 dl vízben oldva) azonban pár hete észrevettem,hogy nyálkás lett a székletem (nem véres és hasgörcsöm sincsen), hasmenésem sincs bár napi 1 helyett van ,h. többször is van székletem, de rendes állagú. Nem tudom normális e a nyálkás széklet illetve okozhatja e az útifűmaghéj fogyasztása esetleg ajánlott e inkább abbahagynom. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Plósz János válasza a nyákos széklet témában

        Igen, valószínűleg a fokozott rostpótlás okozza az eltérést, emiatt nem indokolt felfüggeszteni a fogyasztását.


        Kérdés: 2019. szeptember 16., 16:59; Megválaszolva: 2019. szeptember 16., 20:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr!Izomsorvadásban szenvedő férfi vagyok, sok éve emésztési panaszokkal is. Több éve a kontaminált vékonybél szindróma igazolódott kilégzéssel. Akkor Normixot szedtem, azt mondták egy kúra elég. Csak kicsit javultak a...