• Monocyta

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr/nő. Az lenne a kérdésem, hogy a labor eredményem magasabb monocyta számot mutatott ki.10, 50%-ot. Minden más eredményem a normál tartományba esik. Epilepsziás beteg vagyok. A háziorvosom is megnézte a leleteket,, de nem mondott semmit. Válaszát köszönöm.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a monocyta témában

        Kedves Kérdező! A monocyta szám különböző fertőzésekben, de más betegségekben is megemelkedhet. A szedett gyógyszerek nem okozhatják a monocyta szám emelkedését. A laboratóriumi leleteket a beteg panaszaival együttesen kell értékelni. Mivel más panaszt, laboratóriumi eltérést nem említ, így érdemes néhány hét elteltével a vizsgálatot megismételni.


        Kérdés: 2019. február 04., 14:49; Megválaszolva: 2019. február 09., 15:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció