Necrotoxint termeló pók csipése

Orvos kolléga vagyok. Megcsipett egy necrotoxint termeló pók, minek következtében sulyos sebek keletkeztek a bal lábamon, melyet elég későn tártak fel, hiába kértem. Szövettant nem küldtek. Az ér betegség miatt sokáig voltam clexanon. Voltam Infekt. Dr. Kovács Gábornál. Semmi nem történt.Dr. Zacher azt mondta: necrotoxin, majd kiürül. Minden immun dolgom negativ volt. A csipésnél a jobb lábamba is került haematogenen toxin Itt letokolódott, Majd miután 6 hónap után a bal lábam begyógyult és napra mertem menni, a jobb lábam lobgátja megbomlott és mélyvénás thrombosis, és u.olyan érelváltozások alakultak ki. Ön meg tudna-e valahol vizsgálni, bekerülhetett-e belém vmi olyan kórokozó, ami a nyirokutakban perzisztál. Fokozatosan terjed az erekben az elhalás felfelé mko.lábamban. Van-e olyan orvos az ön környezetében aki ilyan problémákkal foglalkozik. Hol lehetne vmiféle szürést elvégezni ritka kórokozókra. / Csipés után tetenuszt kaptam, Ciprofloxacin, doxycicklin 3 hétig/ Klion, Gentamycin iv, Aktil-duo és még mi mindent szedtem / Telefonom: Köszönettel urológus

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Lakos András válasza pókcsípés témában

Magyarországon nem lehet beszerezni olyan pókcsípést, aminek ilyen súlyos következményei lennének. A pókokat orvosok és laikusok egyformán gyakran gyanúsítják különféle bőrelváltozások okozójaként, de ez mindig téves. Én 30 év alatt 3 valódi pókcsípéssel találkoztam (egyik sem volt súlyos) , de ezernyi "gyanúval". A "letokolódott haematogén toxin" vajon mit jelent? Látni kellene, miről is van szó, miért lenne rika kórokozó a betegség oka? Küldjön legalább egy távolról készített, jó minőségű fényképet: [email protected]

Kérdés: 2016. február 28., 23:17 ;Megválaszolva: 2016. február 29., 15:59
Kérdések és válaszok: Egyéb
Fejfájás okai mi lehet?
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...
Sárga tenyér labor eredmény volt
Fáradtság, gyengeség, EBV