Gyomorban secretum

Tisztelt Doktor Úr! Gastroscopia leletem: Nyelőcső cardia ép. A fornix, corpus antrum ny.hártya eltérést nem mutat. A pylorus, bulbus és postbulbaris duodenum ép. A gyomorban éhgyomri secretum. Negatív lelet. Csak azt nem értem, akkor miért fáj a gyomrom? és olyan mintha tele lenne valamivel. Kérdésem az lenne, hogy mi a terápiája ennek az egésznek. Októbertől kezdődött ez az egész, eddig napi egy Rabemannal el voltam, aztán néha kettőt bevettem, de nem volt tökéletes, vagy talán türelmem nem volt, mert mindig csak két hétig szedtem a kettőt, utána átváltottam Controlocra, de azt is csak két hétig szedtem. Most itt tartok, hogy nem tudom, hogy egyet-kettőt szedjek, és melyikből, mert soha sem jó sehogy sem, mindig ott marad valami a gyomromban, ami nyom és feszít. Nagyon kapálóztam a tükrözés alatt, ezért nem tudom, hogy meg tudták e tökéletesen nézni ezt az egészet? Válaszát előre is köszönöm: K.Ildikó

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Plósz János válasza gyomorfájdalom témában

A leírás alapján meg tudták nézni és a lelet negatív. Ennek ellenére lehetnek panaszai, az endoscopos kép és a klinikai tünetek nem mindig viselkednek párhuzamosan. A savgátló szerek csökkentik a gyomor ürülését, így az ilyen jellegű panaszokat tovább is ronthatja. A gyógyszeres terápia mellett a gyakori, rendszeres, nyugodt, kis étkezések, rendszeres, intenzív testmozgás, a stressz megfelelő feldolgozása segíthet a panaszok megszüntetésében.

Kérdés: 2015. január 08., 15:03; Megválaszolva: 2015. január 08., 21:13
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés