Fevarin

Tisztelt Doktornő!

Két évig folyamatosan szedtem a Fevarint, és nagyon jó hatással volt rám, teljesen ellazította a görcsös nyelőcsövemet, mellizmomat. Egy év után újra szükségét érezetem és bevettem 2x1/2-et. Ezután erős refluxom támadt és kb. két hétig néha-néha ugy éreztem, hogy a melkasom szétég. Mi lehet ez? Mit adnak helyette? Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hangulatjavító témában

Tisztelt Levélíró!

A régen szedett hangulatjavítókra is az igaz, mint egy új beállítására, vagyis fokozatosan történik. Ugyan nem írja, hogy hány mg-os Fevarint felezett (50 vagy 100? ) , mert nem mindegy. Egyébként erre a típusú antidepresszívumra is igaz, hogy napi 1x adagoljuk (kisebb adagban) . A rosszullét egyik oka tehát lehet a helytelen adag, másrészt kérdés, hogy valóban erre lett volna/ill. lenne szükség.! (Egyébként 1 napi adag mellékhatása biztosan nem tart két hétig! ) Mindezeket figyelembe véve ki kell kérnie pszichiátere véleményét (mindig van gyógyszeres alternatíva) . Tartsa be az előírásokat a saját érdekében,

 Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 09., 13:19; Megválaszolva: 2009. július 09., 13:19
Kérdések és válaszok: Depresszió
Neocitran és citapram
Az lenne a kérdésem, hogy a neocitrant lehet e szedni citaprammal (reggel egész) , mert a betegtájékoztatóban az van írva, hogy nem, és most nem tudom...
Mi lehet a megoldás
Tisztelt doktor úr/nő! érdeklődni szeretnék, az egyik családtagom aki 46 éves életerős férfi a következő gyógyszereket szedi. A véleményére...
Cipralextől hízok, ha nem szedem...
Kedves Doktornő! Köszönöm válaszát a cipralexxel kapcsolatban. Én voltam az aki a hízástól félt.Kérdésem az lenne ha észreveszem magamon hogy...
40 napos menstrációs ciklus -...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Szeptember óta szedem pánikbetegségre és szívritmuszavarra a Cipralex és Talliton nevű gyógyszereket. A menstruációs...
Ez lelki bántalmazás?
Tisztelt Dr. Pálvölgyi Rita! Egy speciális problémával kapcsolatban kérem a véleményét. 42 éves férfi vagyok. Anyagi és egyéb okok miatt még...