Gyógyszer!

Kedves Dr.Nő!-sajnos vissza tértek a gyógyszerem szedése előtti tünetek.Pedig elég erősnek éreztem magam abban hogy le tegyem 10 év szedés után!Az lenne a kérdésem hogy Citapram 20 mg szedtem.Most kezdejem egyből 20 mg-mal 7 hét kihagyás után?-illetve jó lesz e újra ez a gyógyszer a számomra?Nem kell e váltani ha ilyen hosszú ideje szedek már egy fajtát?Meddig szedhetőek ezek biztonságosan?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza a Tünetek visszatérése témában

Tisztelt Kérdező, Az a tapasztalat, hogy az az antidepresszáns, ami egyszer bevált, a későbbiekben is jól működik. Úgyhogy én a Citapram visszavételét javasolnám a korábbi mennyiségben. Ha ez mégsem bizonyulna hatásosnak, kérni kéne kollégám segítségét. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2020. december 20., 17:14; Megválaszolva: 2020. december 20., 21:41
Kérdések és válaszok: Depresszió
Depresszió
Gyógyszer váltás
Kedves Doktornő! Antideprenszáns elhagyását segítő gyógyszerek felől kérnék javavallatot. Próbáltam rivotrilt igaz csak 0,25, de nem volt jó...
Gyógyszer váltás
Kedves Doktornő! Antideprenszáns elhagyását segítő gyógyszerek felől kérnék javavallatot. Próbáltam rivotrilt igaz csak 0,25, de nem volt jó...
Gyógyszer!
Köszönöm válaszát Dr.Nő!-6.hetet kezdtem meg a Citapram 20 mg. nélkül.Még mindíg jelentkeznek néha remegések vagy inkább hidegrázások.De volt...
Brintellix mellékhatás
Tisztelt Doktornő! Második hete ismerkedem ezzel a Brintellix nevezetű, viszonylag új antidepresszánssal. Korábban Dulseviát szedtem, napi egyszeri...