Gyógyszer!

Köszönöm válaszát Dr.Nő! -6.hetet kezdtem meg a Citapram 20 mg. nélkül.Még mindíg jelentkeznek néha remegések vagy inkább hidegrázások.De volt már olyan Nap is hogy nem jelentkezett.Néha fejfájások jelentkeznek a rossz közérzet mellé.Illettve néha egyszer sírógörcs majd ezt váltja az idegesség szinte dűh érzete.Nem gondoltam volna hogy ennyire nehéz meg szabadúlni a 10 éve szedett gyógyszernek.Néha pici pánikolás is jelentkezik a most érzett hiánytünetek miatt.Az lenne a kérdésem hogy ezektől a tünetektől nyugodtan tegyem a dolgom nem lesz semmi bajom?Sokszor már ha érzem ezeket csak tükörbe nézek nevetek egyet és végzem tovább a dolgom.De vannal bizonytalanabb Napok is amikor erősebben jelentkezik a hiánytünet!Ha vissza esésről lenne szó akkor milyen tünetekkel kell számolni és mi a teendő!Gyógyszer nélkül akarom le küzdeni ha esetleg vissza is térne valami!Járok mellette Biorezonanciás kezelésre is ahol úgymond ki oltják a gyógyszert belőlem!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza témában

Tisztelt Kérdező,

6 héttel a Citapram elhagyása után már nem elvonásos tünetek lehetnek, amiket tapasztal. A gyógyszer hiányában visszatérhetnek azok a tünetek, amelyekre a gyógyszert szedni kezdte, illetve egyéb, új tünetek is. Ezekkel persze lehet gyógyszer nélkül is megküzdeni, ha ezek mértéke elviselhető, kezelhető. Ez az útja annak, hogy megtanulja kezelni, befolyásolni, elviselni a tüneteket. Lehet keresni egyéb, gyógyszer nélküli módszereket, ami segíti a megküzdést.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2020. december 07., 13:08; Megválaszolva: 2020. december 20., 09:24
Kérdések és válaszok: Depresszió
Depresszió nélkül
Tisztelt Doktornő! 40 éves férfi vagyok, három gyerkőccel, családdal, vezetői beosztásban. Sajnos 2019- ben beleszaladtam egy major depressziós...
Ez lelki bántalmazás?
Tisztelt Dr. Pálvölgyi Rita! Egy speciális problémával kapcsolatban kérem a véleményét. 42 éves férfi vagyok. Anyagi és egyéb okok miatt még...
Mikor lesz vege?
Tisztelt Doktornő! Vilageletemben szorongó alkat voltam, es ragaszkodo. Mindig csak egy emberhez ragaszkodtam, es ha az nem csak velem foglalkozott akkor...
Mi az oka az éjszakai...
Bár dr. Fehér Gergelynek címeztem volna a kérdésemet, mint neurológusnak, de akkor felteszem itt: Arról szeeretnék információt kapni, hogy...
Gyógyszer mellékhatás
Tisztelt Doktornő! Több, mint egy éve hasi és bélproblémáim vannak. 2016-ban eltávolították az epehólyagomat, utána nem volt vele gondom....