Gyógyszer!

Köszönöm válaszát Dr.Nő!-6.hetet kezdtem meg a Citapram 20 mg. nélkül.Még mindíg jelentkeznek néha remegések vagy inkább hidegrázások.De volt már olyan Nap is hogy nem jelentkezett.Néha fejfájások jelentkeznek a rossz közérzet mellé.Illettve néha egyszer sírógörcs majd ezt váltja az idegesség szinte dűh érzete.Nem gondoltam volna hogy ennyire nehéz meg szabadúlni a 10 éve szedett gyógyszernek.Néha pici pánikolás is jelentkezik a most érzett hiánytünetek miatt.Az lenne a kérdésem hogy ezektől a tünetektől nyugodtan tegyem a dolgom nem lesz semmi bajom?Sokszor már ha érzem ezeket csak tükörbe nézek nevetek egyet és végzem tovább a dolgom.De vannal bizonytalanabb Napok is amikor erősebben jelentkezik a hiánytünet!!Ha vissza esésről lenne szó akkor milyen tünetekkel kell számolni és mi a teendő!!Gyógyszer nélkül akarom le küzdeni ha esetleg vissza is térne valami!!Járok mellette Biorezonanciás kezelésre is ahol úgymond ki oltják a gyógyszert belőlem!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza a témában

Tisztelt Kérdező, 6 héttel a Citapram elhagyása után már nem elvonásos tünetek lehetnek, amiket tapasztal. A gyógyszer hiányában visszatérhetnek azok a tünetek, amelyekre a gyógyszert szedni kezdte, illetve egyéb, új tünetek is. Ezekkel persze lehet gyógyszer nélkül is megküzdeni, ha ezek mértéke elviselhető, kezelhető. Ez az útja annak, hogy megtanulja kezelni, befolyásolni, elviselni a tüneteket. Lehet keresni egyéb, gyógyszer nélküli módszereket, ami segíti a megküzdést. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2020. december 07., 13:08; Megválaszolva: 2020. december 20., 09:24
Kérdések és válaszok: Depresszió
Depresszió
Gyógyszer!
Kedves Dr.Nő!-sajnos vissza tértek a gyógyszerem szedése előtti tünetek.Pedig elég erősnek éreztem magam abban hogy le tegyem 10 év szedés után!Az...
Gyógyszer váltás
Kedves Doktornő! Antideprenszáns elhagyását segítő gyógyszerek felől kérnék javavallatot. Próbáltam rivotrilt igaz csak 0,25, de nem volt jó...
Gyógyszer váltás
Kedves Doktornő! Antideprenszáns elhagyását segítő gyógyszerek felől kérnék javavallatot. Próbáltam rivotrilt igaz csak 0,25, de nem volt jó...
Brintellix mellékhatás
Tisztelt Doktornő! Második hete ismerkedem ezzel a Brintellix nevezetű, viszonylag új antidepresszánssal. Korábban Dulseviát szedtem, napi egyszeri...