Gyógyszer!

Üdvözlöm!-olyan kérdésem lenne hogy 10 évig Citapram 20 mg ot szedtem.De most úgy döntöttem hogy elég volt belőle!-4 hete hogy nem szedem.Előtte 2 hétig feleztem az adagot.Mennyi időre lehet számítani mire a gyógyszer teljesen kiürül. Van még tőle néha de inkább a reggeli órákban remegés,rossz közérzet,néha bizonytalan járás és gyengeség!De vannak már egyre jobb napok is,el kezdtem futni vissza jött a kedvem elég sok mindenhez!-Illetve még álmatlanság,rémálmok is jellemző de az már múlóban.Ezek mind hiánytünetek lennének?Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza a témában

Tisztelt Kérdező, Igen, a leírt tünetek elvonásos tünetek. Hosszútávú szedést követően ezek néhány hétig elhúzódhatnak, de el fognak múlni lassan. Amire figyelni érdemes, hogy nem térnek-e vissza az eredeti tünetek, amire a gyógyszert szedni kezdte. Egyelőre úgy olvasom, hogy nem jelentkezett ilyen. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2020. november 30., 10:01; Megválaszolva: 2020. december 07., 10:11
Kérdések és válaszok: Depresszió
A kiüresedésem gyógyítható?
Érzelmi kilengések
Depresszió
Gyógyszer!
Kedves Dr.Nő!-sajnos vissza tértek a gyógyszerem szedése előtti tünetek.Pedig elég erősnek éreztem magam abban hogy le tegyem 10 év szedés után!Az...
Gyógyszer váltás
Kedves Doktornő! Antideprenszáns elhagyását segítő gyógyszerek felől kérnék javavallatot. Próbáltam rivotrilt igaz csak 0,25, de nem volt jó...