• Otthon gyógyszerfelírás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt cím,Tisztelt hölgyem !uram! Édesanyámnak havonta a fenti szakrendelőben van pszhiátria kontrollja(gyakorlatilag ez kimerül gyógyszerfelírásban)NEm kényszerkezelt!!! Sajnos állpota mostanában nagyon leromlott fizikálisan is(72 éves) és a járásaban mozgásában nagyon korlátozott lett gyk fekvő betegként van otthon járokerettel is bizonytalan veszélyes a mozgása sokszor elesik megcsúszik még 100% figyelem mellett is. Eddig havonta tudtam segíteni neki eljutni a rendelőig de mára mint fentebb írtam képtelenség lett. Én vagyok a hivatalos otthon ápoloja segítek neki mosdani wc,fürdés a sztenderd feladatokban. A kérdésem az lenne mi a menete annak,hogy a gyógyszeres kezelését továbbra is megkapja de ne kellejen havonta lemenni(nem fogunk tudni) a rendelőbe. Nekem kell ez ügyben intéznem valamit?(Gyámság vagy támogatóvá vállás?)Vagy rokkantá kell nyilvánítani? Esetleg háziorvos?Vagy a Pszihiátria állít ki valamiylen nyomtatványt? Egyébként állapota stabil nem ön és közveszéyles teljesen szerető családi körben van Válaszuk és segítségük előre is köszöntem szépen!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyógyszer kiváltás témában

        Tisztelt Kérdező, Lehetőség van arra, hogy a pszichiáter kezelőorvosa, - és a háziorvosa is - e-receptet írjon fel. Ezeket nem kell személyesen átvenni, bármelyik gyógyszertárban ki lehet váltani. A karantén helyzet miatt hozzátartozó is kiválthatja a beteg TAJ kártyájával és saját személyi igazolványával. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. július 22., 17:58; Megválaszolva: 2020. július 23., 08:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt cím,Tisztelt hölgyem !uram! Édesanyámnak havonta a fenti szakrendelőben van pszhiátria kontrollja(gyakorlatilag ez kimerül gyógyszerfelírásban)NEm kényszerkezelt!!! Sajnos állpota mostanában nagyon leromlott fizikálisan is(72 éves)...
        Tisztelt Doktornő! Tavaly novemberben kerültem pszhiátriára. Hasi panaszok miatti depresszió. Nagyon sokat fogytam a hasi köldök táji fájdalmam miatt és a vele járó depresszió, kétségbeesés miatt. 179 cm vagyok 62 kilós férfi. A klinikán...
        Üdvüzletem! Kb. 3 hete jelentkezett előszőr a belső remegés, előszőr csak este és éjszaka, amitől nem tudtam rendesen aludni. Emellet ismételten előjött az epetáji és gyomorfájdalmam is, ami folyamatos tompa fájdalmat jelentett. Régóta...
        Üdvözlöm,a kérdésem az lenne,hogy a lányom fél éve szenved abban ,hogy fontos dolgogat elfelejt ,régi dolgokra is alig emlékszik.Egyéb tünete nincs a háziorvos depressio gyanujával utalta MRI re.Hét éve vagy terhes vagy szoptat a gyekek...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.