• Gyogyszer elvonás

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Dr Nő 4 éve szedek Frisiumot Kezdetben 2*1 depresszióra pánikzavara kaptam az orvosomtól. Régóta próbálom fokozatosan abbahagyni de nem megy a végén mindég visszatérek rá.December óta már csak 2*negyedet szedek. próbáltam a reggeli adagot elhagyni de kb. 1 hét múlva nem éreztem jól magam. reggeli rossz közérzet, északa többszöri felébredés. Munkámat is nehezebben végzem el. Meddig lehet szedni ezt a típusú gyógyszert? Milyen módon lehet abbahagyni? Hasonló hatóanyagba von gyengébb. Lehet könnyebb lenne leszokni egy gyengébb típusúval.Vagy vegyem tudomásul hogy olyan ember vagyok hogy ezt nekem mindég kell szedni.Előtte nem szettem semmit soha.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyógyszer beállítás témában

        Tisztelt Kérdező, A 2x1/4 tabl. már valóban nagyon kis adag. Bár tudható, hogy hozzászokás alakulhat ki az idők során, ez a mennyiség nem jár ennek komoly veszélyével. Ha el szeretné hagyni, próbálkozzon gyógynövény készítményekre áttérni. Azt is meg lehet próbálni, hogy minden második nap vesz csak be 1/4 tabl.-t reggel. A többi nyugtatóval hasonló probléma várható. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. március 14., 15:59; Megválaszolva: 2018. március 27., 20:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Fiatal korból hozott ez a betegség, de csak kb 10 éve diagnosztizálták. A jogosítványomat bevonták, 3 évet vártam rá míg visszakaptam. Nagyjából 6 évig semmi probléma nem volt, amíg az egyik szakorvosom le akart szoktatni a...