• Dudor a fül mögötti csonton

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/Doktor nő! Nemrég vettem észre, hogy a fül mögötti csontos részen nőtt 2 darab kisebb mogyoró nagyságú dudor. Jártam vele körzeti orvosnál, sebészeten is. Azt mondják, nem zsírcsomó, nem nyirokcsomó, és nem is csontkinövés, mert meg is röntgenezték. Azt mondták nem tudják mi lehet, figyeljem, nem változik e meg. Nem igazán nyugodtam meg a választól. Ön szerint mi lehet a probléma?( a dudorok nem fájnak, bőrszínűek) Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a csomó témában

        Tisztelt Kérdező! Nem ír arról, hogy volt-e ultrahang. Enékül nem lehet kizárni a nyirokcsomót. Vagy atheroma, vagy nyirokcsomó. Abban az esteben, ha növekszik, vagy panaszt okoz egy kisműtéttel eltávolíthatóak.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 22., 09:23; Megválaszolva: 2011. február 24., 09:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés