• Vajon ez mi lehet hölgyem

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Mar egy ideje küzdök vele én börgombanak mondanam canesten kremet hasznalok ra de az csak eltünteti max 1 napig hoszas hasznalat utan de visza jön kis potykent elkezdviszketni valadzik majd gyulladas ujbol viszketö érzes es nehéz megállni hogy ne vakarjam meg igy utanna sebbesé valik igynagyobb lefületen jelenik meg és valadzik a két combóm között it amugy is össze er igy egyikrol a masikra atmegy illetve a csipomon onnan le a seggem szelenel vegig ugyan olyan mintha kiuteses lenne es viszketö égö erzes gondolom ide is elterjedt illetve a honajam alat is kijött mar hasznaltam eszt a travocort viszont ez sem szuntette meg kepet kuldok legyen szives segitsen nekem szerintem nekem benne van mar a szervezetembe is gyogyszer kezeles is kelene belulrol kiölni nem csak külsőleg

        Dr. Bodnár Edina válasza a Psoriasis témában

        A képek alapján pikkelysömör és lisztérzékenység is felmerül a gombás fertőzés mellett. Személyes vizsgálatra, szükség esetén biopsziára is szükség lehet.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2019. november 08., 21:43; Megválaszolva: 2019. november 11., 08:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Kb 2 éve voltam bőrgyógyásznál és időskori szeborreás keratózist állapított meg nállam. Ez az elváltozás a hajas fejbőrömön két oldalt található, van amelyik borsó nagyságú enyhén kiemelkedő, van amelyik 2-3cm...
        Üdvözlöm! A panaszom többek között a csatolt képen látható piros folt lenne, ami a csuklómon jelenik meg időközönként és nem tudom, hogy kapcsolatban van-e egyéb tüneteimmel. Diprosalic kenőcs hatására több napi használat után elkezd...