Orbánc kiújulása

Másfél hete alábfejem fájni kezdett.alig tudtam ránehezedni, lépni.Következő napot is végig dolgoztam, bár 8 órában álló munkát végzek.Teljesen bedagadt a bokám. Vörös gyulladt volt. Az orvos orbáncot állapított meg. Aktil Duo-t és Seractil-t.beteg állományban voltam egy hetet. Tényleg pihentettem és borogattam.Nem terjedt tovább a fertőzés és már járni is szépen tudtam. Most hétfő óta dolgozom. Két nap.De újra dagadt és vörös a lábfejem. Mit csináljak, hogy ne ujjúljon ki az orbáncom. Szeretnék dolgozni. még csak 54 éves vagyok.Nem tudok egész nap csak feküdni. Kérem segítsen, mit csináljak, hogy rendbe jöjjön a lábam. (178 cm. magas és 75, 5 kg vagyok) Tisztelettel:Lné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a Orbanc témában

Sajnos az orbánc nem gyógyul meg egy hét alatt. Szedjen még tovább antibiotikumot, és ha bírja, fáslizza be a lábát. Nagyon fontos, hogy a labujjközeit mindig szárazon és tisztán tartsa, ezért a labujjközök Betadine oldatos ecsetelését és bórsavas hintőporozását javaslom. Nagyon fontos ezen felül, hogy kerülje a traumát a lábain.

Kérdés: 2016. október 25., 21:39; Megválaszolva: 2016. október 26., 16:10
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?