Hová forduljak?

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 2 hónapja kezdődtek a problémáim.Pontos diagnózis azóta sincs.Éles fájdalom és viszketés kezdődött a végbélnél. A fájdalom nyilallás, csipkedés, szúrás.Olyan erős, hogy aludni is alig tudtam.Ülőmunkát végzek, sokat stresszelek.Proktológiára mentem ahol végbélrepedést és a végbél körül felmaródást állapítottak meg, erre szteroidos-lidokainos kúpot kaptam.Ezzel egy időben hüvelyi gombára is használtam kúpot/krémet. A fájdalom jelentősen csökkent.Kontrollon végbélbe is belenéztek megállapitották, hogy gyulladt körbe a bél fala és gombás fertőzés van.Erre antibiotikumot és gomba ellenes készitményt kaptam megint.Ezzel egyidejűleg a fenekem felső részén a farokcsontnál tályog szerű váladékozó seb alakult ki ami viszket és fájdalmas, illetve vörös nagy folt van körülötte élesen körülhatárolt és a közepén repedés(nincs összeköttetésben a végbéllel, külön van teljesen). Majd rá 1 hónapra a köldököm is elkezdett váladékozni, Gennyes fehér váladékról van szó, illetve a köldököm belül piros és fehéres sebszerű folt is van. A proktológus 3 féle diagnózist mondott erre, gomba, ekcéma vagy sipoly.Elküldött bőrgyógyászhoz, ahol pikkelysömörre gyanakodnak a fenéknél a köldöknél pedig basaliomára.Köldökbe nem néztek bele csak erre gyanakodnak. A közérzetem gyakran rossz, ájulás érzet, szapora szívverés, izzadás, szivfájdalom, enyhe szédülés. A hasam bal oldalon felül illetve a gyomrom is fáj időnként.Gyakran vagyok fáradt.Időnként puffadok és gázok is jobban képződnek.Ezenkívül az ujjamon egy pici sebből amit a bőr beszakadása okozott olyan gyulladás lett hogy a körmöm levált és csúnyán váladékozott.Eddig sosem volt ilyen problémám a körmömnél sem.Nem értem miért van ennyi bajom, és ennyi gyulladásom.Nagyon sok problémám kijött 2 hónap alatt és nem javulnak.Székletem rendszeres naponta van, általában ugyanabban az időben.Hasmenés ritkán van.Kérem a tanácsukat hová forduljak, illetve mi lehet a probléma? A basalioma ha tényleg az van nem okoz áttétet? Tisztelettel és köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a bőrön észlelt eltérések témában

Valószínű, hogy bélgyulladás okozza a panaszokat. Érdemes lenne felkeresni egy gastroenterológust. A basalioma nem ad áttétet.

Kérdés: 2014. április 05., 23:36; Megválaszolva: 2014. április 08., 09:21
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?