Nyers vegyes zöldségsaláta
Hozzávalók:
- 40 g sárgarépa
- 20 g fehérrépa
- 20 g karalábé
- 20 g zeller
- mesterséges édesítőszer
- ételecet
- petrezselyem
- zellerzöld
- lestyán
- tengeri só
Elkészítés:
A sárgarépát, fehérrépát, karalábét, zellert durvább lyukú reszelőn felaprítjuk, majd fél dl vízben elkeverjük az ecetet, mesterséges édesítőszerrel és lestyánnal. Hűtőben néhány órán át érleljük. Finomra vágott petrezselyemmel és zellerzölddel megszórva tálaljuk.
Hasonló receptek
Almás-krumplis csirkesaláta
Saláta, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Mediterrán krumplisaláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Rizssaláta csirkehússal
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes