Almás rétes
Hozzávalók:
- 40 dkg alma
- reszelt citromhéj ízlés szerint
- fahéj ízlés szerint
- édesítőpor ízlés szerint
- 1 csomag réteslap
- 2 kávéskanál étolaj
- 1 dl tejföl (12%-os)
Elkészítés:
Az almát reszelem, összekeverem a citromhéjjal, a fahéjjal és az édesítőszerrel. A réteslapokat szétszedem, megkenem olajjal és az almával megtöltöm. Tetejét tejföllel megkenem és közepesre előmelegített sütőben ropogósra sütöm.
Hasonló receptek
Gyümölcs-terrine
Desszert, Közepes
Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes
Flan karamellöntettel ? spanyol desszert
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes
Szendvicssütős túrós batyu
Desszert, Közepes
Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes