Almás rétes

Ételtípus: Desszert Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 40 dkg alma
  • reszelt citromhéj ízlés szerint
  • fahéj ízlés szerint
  • édesítőpor ízlés szerint
  • 1 csomag réteslap
  • 2 kávéskanál étolaj
  • 1 dl tejföl (12%-os)

Elkészítés:

Az almát reszelem, összekeverem a citromhéjjal, a fahéjjal és az édesítőszerrel. A réteslapokat szétszedem, megkenem olajjal és az almával megtöltöm. Tetejét tejföllel megkenem és közepesre előmelegített sütőben ropogósra sütöm.

Hasonló receptek

Gesztenye golyók

Desszert, Könnyű

Epebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Modern zabos almás lepény

Desszert, Könnyű

Keringési problémák, Csontritkulás, Gyomorfekély, Epebetegség, Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Sós gofri (tej nélkül)

Desszert, Könnyű

Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: