Almás rétes

Ételtípus: Desszert Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 40 dkg alma
  • reszelt citromhéj ízlés szerint
  • fahéj ízlés szerint
  • édesítőpor ízlés szerint
  • 1 csomag réteslap
  • 2 kávéskanál étolaj
  • 1 dl tejföl (12%-os)

Elkészítés:

Az almát reszelem, összekeverem a citromhéjjal, a fahéjjal és az édesítőszerrel. A réteslapokat szétszedem, megkenem olajjal és az almával megtöltöm. Tetejét tejföllel megkenem és közepesre előmelegített sütőben ropogósra sütöm.

Hasonló receptek

Meggyes darafelfújt

Desszert, Közepes

Fogyókúra, Mogyorómentes

Amerikai almás lepény

Desszert, Közepes

Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes

Szójás-narancsos rizsdesszert

Desszert, Könnyű

Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: