Almás rétes

Ételtípus: Desszert Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 40 dkg alma
  • reszelt citromhéj ízlés szerint
  • fahéj ízlés szerint
  • édesítőpor ízlés szerint
  • 1 csomag réteslap
  • 2 kávéskanál étolaj
  • 1 dl tejföl (12%-os)

Elkészítés:

Az almát reszelem, összekeverem a citromhéjjal, a fahéjjal és az édesítőszerrel. A réteslapokat szétszedem, megkenem olajjal és az almával megtöltöm. Tetejét tejföllel megkenem és közepesre előmelegített sütőben ropogósra sütöm.

Hasonló receptek

Tiramisu

Desszert, Könnyű

Gluténmentes, Hízókúra, Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Mogyorómentes

Répatorta

Desszert, Közepes

Gyomorfekély, Mogyorómentes

Meggyes, túrós tortácska

Desszert, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: