Májpuffancs
Hozzávalók:
- máj
- kenyér
- só
- bors
- tojás
- hagyma
- fokhagyma
- olaj
Elkészítés:
A májat először szétnyomogatom a kés hegyével. A kenyeret beáztatom kevés vízbe, majd jól kinyomkodom és a májhoz keverem. A tojásokat kettéválasztom és a sárgáját is hozzáadom. A fokhagymát lereszelem vagy szétnyomkodom, a hagymát apróra vágom, majd ezeket is hozzákeverem a masszához. Majd a tojás fehérjét habbá verem és utoljára azt is beleöntöm (ettől kicsit könnyedebb lesz). Végül olajban kisütöm.
Hasonló receptek
Sajtos-tejszínes rakott pulykamell
Húsétel, Közepes
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes
Almával töltött pulyka
Húsétel, Közepes
Mogyorómentes, Magas vérnyomás, Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes
Boszorkánypecsenye
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes