Sáfrányos-csirkés rizs

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 2 zacskó gyorsrizs
  • 15 dkg zöldborsó
  • 10 dkg zöldbab
  • 20 dkg csirkemell
  • 15 dkg sárgarépa
  • bors
  • vegeta
  • késhegynyi valódi sáfrány
  • 1 csokor petrezselyemzöld

Elkészítés:

A rizst sáfrányos, vegetás vízben kifőzzük. Lecsepegtetjük, majd keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyemzöldet, a sós vízben előfőzött zöldborsót, a zöldbabot, a kockára vágott sárgarépát. A csirkemellet kis kockára vágjuk, kevés olajon lepirítjuk és a rizshez adjuk. Jól összekeverjük és sóval, borssal ízesítjük. Használhatunk hozzá fűszerként zsályalevelet és kakukkfüvet is.

Hasonló receptek

Spenót tükörtojással

Egytálétel, Közepes

Gluténmentes, Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Csőben sült kemény tojás

Egytálétel, Közepes

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Túrógombóc spenótágyon

Egytálétel, Közepes

Vashiány, Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes, Epebetegség, Gyomorfekély

Új keresés

Válasszon diétát: