Grillezett csirkecombok padlizsánágyon
Hozzávalók:
- 6 csirkecomb
- 2 padlizsán
- 10 dkg csiperkegomba
- 10 dkg paradicsom
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 1 dl étolaj
- 1 evőkanál grill fűszerkeverék
- só
- csipet gyömbérpor
Elkészítés:
A csirkecombokat félbevágjuk, megmossuk, lecsepegtetjük. Bedörzsöljük a fűszerkeverékkel és 1 napig állni hagyjuk. Mielőtt sütjük, elkészítjük a zöldségragut: a finomra vágott vörös- és fokhagymát előhevített olajon lepirítjuk, rádobjuk a megmosott, felkockázott padlizsánt, gombát, paradicsomot. Enyhén megsózzuk, meghintjük a gyömbérporral. A kész grillcombokat erre a zöldségágyra tesszük. Snidlinges rizzsel körítjük.
Hasonló receptek
Afrikai harcsafilé tepsiben sütve
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Cukormentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes
Saslik
Húsétel, Közepes
Diabetikus, Cukormentes
Rántott hús Candidásoknak
Húsétel, Könnyű
Candida, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes