Lesütött csirkemáj

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • Fél kg csirkemáj
  • 10 dkg sertészsír
  • fél mokkáskanál őrölt feketebors
  • fél mokkáskanál majoránna
  • 1 mokkáskanál só

Elkészítés:

A csirkemájat megtisztítom és a zsírban kis lángon fedővel felteszem sülni. Időnként meg-megrázogatom, majd egy fél óra múlva hozzáteszem a borsot és a majoránnát. Ezekkel is összerázogatom és 5 perc múlva lezárom, összerázom a sóval és kész. Melegen héjában sült burgonyával, vagy burgonyapürével tálalom. Ha hidegen akarom fogyasztani, akkor kétféleképpen hagyhatom kihűlni: zsírjával, vagy zsírja nélkül.

Hasonló receptek

Fűszeres vaddisznópörkölt

Húsétel, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Csirkegombóc

Húsétel, Közepes

Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Boszorkánypecsenye

Húsétel, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: