Cigánypecsenye
Hozzávalók:
- 50 dkg sertéscomb
- 15 dkg szalonna
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál olaj
- 1 fej vöröshagyma
- só
- paprika
- bors
Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát üvegesre pároljuk az olajban. A fokhagymát apróra törjük és kis csészében olajjal elkeverjük. A húst megtűzdeljük szalonnacsíkokkal és a hagymára helyezzük. A húsok tetejét bekenjük a fokhagymakrémmel és megfűszerezzük. Megsütjük, majd tálalás előtt pirospaprikával meghintjük. Sós vízben főtt burgonyával tálaljuk.
Hasonló receptek
Mozzarrelával töltött csirkemell, parajágyon
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Almás csirkemáj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Birsalmás csirkemáj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes