Angolna nyárson sütve

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 60 dkg tisztított angolna
  • őrölt bors
  • 1 evőkanál pirospaprika
  • 4 húsos zöldpaprika
  • 4 paradicsom
  • 2 nagy fej vöröshagyma
  • 1 dl olaj
  • 10 dkg húsos füstölt szalonna

Elkészítés:

Az angolna bőrét lehúzzuk, a húsát felszeleteljük, sóval, őrölt borssal és pirospaprikával megszórjuk, olajjal leöntjük és néhány órán át, állni hagyjuk. A zöldpaprikát és a hagymát megtisztítjuk, cikkekre vágjuk, a paradicsomot felkarikázzuk, a szalonnát a haldarabokhoz hasonló nagyságú darabokra vágjuk. A halat lecsepegtetjük és a szalonnával meg a zöldségekkel váltakozva, nyársra fűzzük.

Hasonló receptek

Kacsahúsos penne

Húsétel, Könnyű

Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Kínai sült csirke salátával

Húsétel, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Borban párolt, sajttal, sonkával töltött csirkemell

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: