Receptkereső

Tök lecsó

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 150 g tök
  • 1 mokkáskanál édes nemes fűszerpaprika
  • 50 g paradicsom
  • 50 g zöldpaprika
  • 50 g vöröshagyma
  • 2 teáskanál olaj
  • csipet só a kézi sózáshoz.

Elkészítés:

A felhevített olajon az apróra vágott vöröshagymát megfonnyasztjuk, a tűzről levesszük, a fűszerpaprikát hozzákeverjük, beletesszük a cikkekre vágott paradicsomot és zöldpaprikát. Visszatesszük a tűzre, összemelegítjük és belerakjuk a szálakra, vagy apró kockákra vágott tököt. Fedő alatt pillanatokon belül készre fő.

Hasonló receptek

Bugaci sápatag

Egytálétel, Könnyű

Hízókúra, Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Túrógombóc sajtmártással

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Pasta carbonara

Egytálétel, Könnyű

Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: