Ánizsos csirkemáj
Hozzávalók:
- csirkemáj
- gyömbér
- fokhagyma
- őrölt csillagánizs
- cukor
- fehérbor
- szójamártás
Elkészítés:
A szép egyforma csirkemájakat reszelt gyömbérrel, zúzott fokhagymával őrölt csillagánizzsal és cukorral ízesítjük. Fehérbort és szójamártást összeforralunk és a csirkemájakat belepároljuk. Kihűtjük és 24 órán keresztül pácoljuk.
Hasonló receptek
Kefirben párolt ponty
Húsétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gyomorfekély, Gluténmentes
Almás csirkemáj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Tiroli máj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes