Legegyszerűbb rakott karfiol
Hozzávalók:
- karfiol
- gépsonka vagy más sonkás felvágott
- sajt (mindegy milyen fajta)
Elkészítés:
A karfiolt rózsáira szedjük, és vegetás vízben puhára főzzük. Egy kisebb tepsit kivajazunk, belesorakoztatjuk a karfiolrózsákat, reszelünk rá kevés sajtot, majd az egészet beborítjuk a felvágottal, s annak a tetejére is reszelünk sajtot, de jó sokat-legalább ujjnyi vastagon. Betoljuk a sütőbe, s ha a sajt megpirult, már kész is.
Hasonló receptek
Töltött burgonya májjal
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Szavojai fondü
Egytálétel, Közepes
Csontritkulás, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Részeges hal
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes