Spárga saláta
Hozzávalók:
- 150 g spárga
- 1 evőkanál cukor
- 2 teáskanál borecet
- 1 evőkanál olaj
- csipet só.
Elkészítés:
Megtisztítjuk, két centis darabokra vágjuk a spárgát és feltesszük főni az enyhén sós, cukros vízbe. Amikor megfőtt, leszűrjük és hagyjuk kihűlni. A kihűlt spárgát salátástálba tesszük, meglocsoljuk az ecettel és az olajjal. Tálalás előtt hűtőszekrényben állni hagyjuk.
Hasonló receptek
Feta-tonhal saláta
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Burgonyasaláta bazsalikomos joghurtal
Saláta, Könnyű
Keringési problémák, Csontritkulás, Gyomorfekély, Epebetegség, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Ananászos tonhal saláta
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes