Receptkereső

Spárga saláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Vesebetegség, Crohn, Májproblémák, Gyomorfekély, Epebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 150 g spárga
  • 1 evőkanál cukor
  • 2 teáskanál borecet
  • 1 evőkanál olaj
  • csipet só.

Elkészítés:

Megtisztítjuk, két centis darabokra vágjuk a spárgát és feltesszük főni az enyhén sós, cukros vízbe. Amikor megfőtt, leszűrjük és hagyjuk kihűlni. A kihűlt spárgát salátástálba tesszük, meglocsoljuk az ecettel és az olajjal. Tálalás előtt hűtőszekrényben állni hagyjuk.

Hasonló receptek

Töltött kivi

Saláta, Könnyű

Gyomorfekély, Epebetegség, Keringési problémák, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Csirkés spagettisaláta

Saláta, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Fiatalító saláta

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: