Spárga saláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Vesebetegség, Crohn, Májproblémák, Gyomorfekély, Epebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 150 g spárga
  • 1 evőkanál cukor
  • 2 teáskanál borecet
  • 1 evőkanál olaj
  • csipet só.

Elkészítés:

Megtisztítjuk, két centis darabokra vágjuk a spárgát és feltesszük főni az enyhén sós, cukros vízbe. Amikor megfőtt, leszűrjük és hagyjuk kihűlni. A kihűlt spárgát salátástálba tesszük, meglocsoljuk az ecettel és az olajjal. Tálalás előtt hűtőszekrényben állni hagyjuk.

Hasonló receptek

Téli vitaminsaláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Májproblémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sajtkrémes tésztasaláta

Saláta, Könnyű

Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Zöldsaláta

Saláta, Könnyű

Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: