Spárga saláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Vesebetegség, Crohn, Májproblémák, Gyomorfekély, Epebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 150 g spárga
  • 1 evőkanál cukor
  • 2 teáskanál borecet
  • 1 evőkanál olaj
  • csipet só.

Elkészítés:

Megtisztítjuk, két centis darabokra vágjuk a spárgát és feltesszük főni az enyhén sós, cukros vízbe. Amikor megfőtt, leszűrjük és hagyjuk kihűlni. A kihűlt spárgát salátástálba tesszük, meglocsoljuk az ecettel és az olajjal. Tálalás előtt hűtőszekrényben állni hagyjuk.

Hasonló receptek

Feta-tonhal saláta

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Burgonyasaláta bazsalikomos joghurtal

Saláta, Könnyű

Keringési problémák, Csontritkulás, Gyomorfekély, Epebetegség, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Ananászos tonhal saláta

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: