Spárga saláta
Hozzávalók:
- 150 g spárga
- 1 evőkanál cukor
- 2 teáskanál borecet
- 1 evőkanál olaj
- csipet só.
Elkészítés:
Megtisztítjuk, két centis darabokra vágjuk a spárgát és feltesszük főni az enyhén sós, cukros vízbe. Amikor megfőtt, leszűrjük és hagyjuk kihűlni. A kihűlt spárgát salátástálba tesszük, meglocsoljuk az ecettel és az olajjal. Tálalás előtt hűtőszekrényben állni hagyjuk.
Hasonló receptek
Kukoricás rizssaláta
Saláta, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes
Kelkáposztasaláta
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Cukormentes, Mogyorómentes
Jércesaláta
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Keringési problémák, Crohn, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes