Receptkereső

Spárga saláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Vesebetegség, Crohn, Májproblémák, Gyomorfekély, Epebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 150 g spárga
  • 1 evőkanál cukor
  • 2 teáskanál borecet
  • 1 evőkanál olaj
  • csipet só.

Elkészítés:

Megtisztítjuk, két centis darabokra vágjuk a spárgát és feltesszük főni az enyhén sós, cukros vízbe. Amikor megfőtt, leszűrjük és hagyjuk kihűlni. A kihűlt spárgát salátástálba tesszük, meglocsoljuk az ecettel és az olajjal. Tálalás előtt hűtőszekrényben állni hagyjuk.

Új keresés

Válasszon diétát: