Citrusba töltött vegyes rizs
Hozzávalók:
- 1 grapefruit
- 15 dkg rizs
- 1 tonhalkonzerv
- 2 evőkanál ecet
- 1 evőkanál
- cukor
- só
- bors
- petrezselyemzöld
Elkészítés:
Vágjuk ketté a grapefruit-ot, kanállal vájjuk ki a húsát és kockázzuk fel. A főtt rizshez keverjük hozzá a tonhalat, a gyümölcsöt, ecetet, cukrot, sót, borsot, majd töltsük vissza a grapefruit héjába. Szórjuk meg petrezselyemzölddel.
Hasonló receptek
Spenótos csirkemell pennével
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Cukormentes, Csontritkulás, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes
Spenót mozzarellahálóban
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Brokkolis lazac
Egytálétel, Könnyű
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes