Kapros-hagymás zellersaláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Candida, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • alma nagyságú zellergyökér
  • 1 fej vörös-
  • lila- vagy rózsaszínű hagyma
  • 1 csokor kapor
  • 2 ek szezámmag.

Elkészítés:

A szezámmagot pirítjuk és kávéőrlőn megőröljük. A zellert lereszeljük, a hagymát aprítjuk, a kaprot apróra vágjuk, hozzáadjuk a pirított szezámmagot, sót és összekeverjük. Állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek Lepénnyel vagy puffanccsal fogyasztjuk.

Hasonló receptek

Madársaláta spenóttal és sárgarépával

Saláta, Könnyű

Vashiány, Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Görög saláta

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Rizssaláta csirkehússal

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: