Spárgakrémleves másként

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg spárga
  • 4-5 újkrumpli
  • víz
  • cukor
  • fehérbors
  • vegeta
  • 1 tojássárgája
  • 1 deci tejszín.

Elkészítés:

30 dkg meghámozott spárgát és 4-5 lekapart újkrumplit darabokra vágunk, majd annyi sós vízzel, amennyi épp csak ellepi 20 percet főzzük. Mixerrel pépesítjük. Felöntjük 5 deci vízzel, csipetnyi cukorral, fehérborssal és kiskanálnyi fűszerrel fűszerezve 5 percet még főzzük. 1 tojás sárgáját 1 deci tejszínnel simára keverünk és a levest behabarjuk.

Hasonló receptek

Mexikói zöldségleves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Márványsajtos hagymakrémleves

Leves, Közepes

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Újházy-tyúkleves

Leves, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: