Raviolis leves

Ételtípus: Leves Nehézség: Közepes

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg mirelit spenót
  • 20 dkg hámozott paradicsom
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 kávéskanál (petrezselyem
  • zeller
  • kapor) zöldfűszer
  • 1 liter zöldségleves (leveskockából)
  • 40 dkg ravioli tészta
  • 2 evőkanál apróra vágott turbolya
  • 4 evőkanál parmezán sajt (reszelt)
  • őrölt bors

Elkészítés:

A spenótot felolvasztjuk. Hozzáadjuk a zúzott paradicsomokat levükkel együtt. Sóval, borssal ízesítjük, beletesszük a zúzott fokhagymát és a zöldfűszert. Lefedve 10 percig pároljuk. A levest lábosba öntjük, felforraljuk és a raviolit ebben előírás szerint megfőzzük. Belekeverjük a spenótot meg a turbolyát és még 2 percig főzzük. Tányérokra osztjuk és a parmezánnal megszórjuk.

Hasonló receptek

Sajt-krémleves

Leves, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Mexikói zöldségleves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Padlizsánkrémleves parmezáncsipsszel

Leves, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: