Raviolis leves
Hozzávalók:
- 30 dkg mirelit spenót
- 20 dkg hámozott paradicsom
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 kávéskanál (petrezselyem
- zeller
- kapor) zöldfűszer
- 1 liter zöldségleves (leveskockából)
- 40 dkg ravioli tészta
- 2 evőkanál apróra vágott turbolya
- 4 evőkanál parmezán sajt (reszelt)
- őrölt bors
- só
Elkészítés:
A spenótot felolvasztjuk. Hozzáadjuk a zúzott paradicsomokat levükkel együtt. Sóval, borssal ízesítjük, beletesszük a zúzott fokhagymát és a zöldfűszert. Lefedve 10 percig pároljuk. A levest lábosba öntjük, felforraljuk és a raviolit ebben előírás szerint megfőzzük. Belekeverjük a spenótot meg a turbolyát és még 2 percig főzzük. Tányérokra osztjuk és a parmezánnal megszórjuk.
Hasonló receptek
Zabkorpás zöldbableves
Leves, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Brokkolileves rizzsel és tofuval
Leves, Könnyű
Epebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Eperleves
Leves, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes